Меню
Количка

Блог - навигация за мотор Мултимедия за кола

29 септ. Кои са най- важните функции на съвременните модели навигация за кола
d 0 86
В момента могат да се разграничат два типа навигация за кола. Първият тип включва устройства, специално проектирани за автомобили. Те имат големи екрани, гласови подкани и специална стойка. В съвременните модели често контролът се осъществява с помощ..
29 септ. Как да се научим да използваме навигация за кола?
d 0 85
Когато закупите навигация за кола има много неща, на които трябва да обърнете нужното внимание. Едно от тях е нейното поставяне. Когато закупите автомобилна навигация, стойката й винаги се доставят с нея. Тя обикновено се монтира отпред на колата или..
29 септ. Какво представляват модерните навигации за кола?
d 0 78
Социологическо проучване, проведено на доброволни начала сред потребителите на навигация за кола, даде следните резултати. Тези устройства работят перфектно при различни метеорологични условия, включително в ситуации с висока влажност и замърсяване н..
29 септ. Какво е навигация за кола и как правилно да я използвате?
d 0 76
Навигацията е електронно устройство, което комуникира със системата за приемане и предаване на общия комплекс от топогеодезически, координатни и сателитни референтни номера, за да определи местоположението ви на нашата планета.Модерните системи навиг..
29 септ. Компоненти на модерната навигация за кола – какво е добре да знаем
d 0 29
Автомобилната навигация за кола се състои от следните компоненти:- GPS модул (приемник);- антена;- пътен компютър;- контролен панел;- дисплей;- жироскоп (датчик за ъглова скорост);- HDD;- сензор за скорост / разстояние.Някои навигационни системи изпо..
27 септ. Какво още не знаем за модерната навигация за кола?
d 0 48
Навигационните системи в автомобилите започват да се използват в средата на 90-те години на миналия век. Това оборудване се произвежда под формата на отделни устройства или е вградено в структурата на машината на етапа на нейното производство. Същнос..
Показва 1 до 6 от 20 (4 страници)