Меню
Количка

Blog RSS Feed

21 септ. Мултимедия за кола - какво е това и как да изберем?
d 0
Автомобилните радиостанции в наши дни се превърнаха в мултимедийни системи - усъвършенствани устройства, които могат да предоставят на собственика на колата всяка възможна забавна и поддържаща функция на пътя: от музика, видео и навигация, до подкани..
21 септ. Как е измислена първата мултимедия за кола?
d 0 1
От изобретяването на колата шофирането е забавно, но често доста изтощително. Надеждността на автомобилите се увеличи, но водачът по време на дълги пътувания беше принуден непрекъснато да се бори с налегналия го сън или скука, като същевременно не гу..
21 септ. Мултимедия за кола, която е подходяща за всички случаи
d 0 1
Днес автомобилите се превръщат в нещо повече от средство за транспорт - те вече се считат за втори апартамент, уютни гнезда, елементи за партита и помощници за пикник. Накратко, днес дори музиката в салона е престанала да бъде ежедневие. Съвременният..
21 септ. В кои случаи е чудесна идея инсталирането на нова мултимедия за кола
d 0
Решението за закупуване на модерна мултимедия за кола най-често се взема от шофьори, в чиито автомобили по време на закупуването им е била инсталирана скромна CD / DVD аудио система или остарял чейнджър. Може би собственикът на колата няма да може да..
21 септ. Мултимедия за кола: устройство и основна функционалност
d 0 1
Многофункционалните устройства мултимедия за кола, които комбинират различни функции, бързо остаряват. На пазара се появяват все по-удобни модели с разширена функционалност, които предоставят на водача много допълнителни услуги.Експертите от онлайн м..
20 септ. Характеристики на съвременната мултимедия за кола
d 0 1
В допълнение към традиционната свързаност, новите модели мултимедия за кола са оборудвани с разнообразни технологични интерфейси. Сред тях заслужава да се отбележи USB, чрез който можете да свържете аудио и видео оборудване, както и да свържете систе..
Показва 1 до 6 от 9 (2 страници)