Information
Search

Предимства на андроид навигация за BMW E39 пред стандартната такава

Предимства на андроид навигация за BMW E39 пред стандартната такава

Моделът E39 на BMW е един от емблематичните за марката. Като представител на четвъртата генерация на 5-та серия се произвежда от 1995г. до 2004г. Първия модел от серията е бил седан, а комби варианта се представя за първи път през 1996г. Модела се наследява през 2003 година от E60, Но комби варианта на E39 се произвежда чак до късната 2004 година.

Стандартно модела се произвежда със много екстри – като например странични въздушни възглавници тип „завеса“, тракшън контрол, хидравлика, климатик, и сателитна навигация.

Андроид навигация за BMW E39

Стандартна навигация за модела

Някой от моделите идват със сателитна навигация със CD, която претърпява промяна и през 2002 започва да ползва DVD-та. Като цяло функционалностите на стандартната навигация са много базови и далечни за съвременните изисквания. Екрана е малък 2.2 / 2.7 инча. Няма лесна възможност за ъпдейт на картите и информацията е остаряла. Сравнително бавна е и може да не работи коректно.

Ако изберете да подмените / инсталирате нова Андроид навигация за своето BMW 5-та серия E39 определено ще му вдъхнете нов живот. Навигациите с Андроид разполагат със голям 7 инчов тъч скрийн дисплей, голяма 16 GB вътрешна памет, лесно обновяване на картите, мощен графичен процесор с 2GB DDR3  и последни версии Android 10. Допълнително навигацията има възможност за разширяване на паметта чрез SD карта, 2броя USB изход, Аудио изход: 4 канала + 1 субуфер. Android навигацията за BMW E39 Поддържа и различни медийни формати като например - CD, HDCD, MP3, MP4, VCD, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW, JPEG и др. Дава възможност за свързване и връзка посредством CANBUS адаптер за управлени от копчетата от волана и много други екстри. Можете също така да инсталирате и камера за задно виждане която да свържете със навигацията и да се включва при превключване на задна скорост.

А и не на последно място новата навигация променя изцяло облика на таблото на автомобила и му придава модерна и съвременна визия.

В нашия онлайн магазин можете да видите един от най-търсените ни модели навигации за BMW Е39 5-та серия 4-та генерация (МК4) тук :  https://bgauto.eu/oem-multimedii/bmw/bmw-e39-multimediya-navigatsiya-android-9-0-dvd