Голям брой шофьори прекарват много време зад волана. За да се разсеете по някакъв начин, да не скучаете, да сте в крак с последните новини и просто да слушате музика, имате нужда от добра мултимедия за кола. Днес асортиментът на мултимедии е доста голям и обширен, ние в БгАуто, сме подбрали най-добрите варианти, които се предлагат на българския пазар, при това на много атрактивни цени. Именно заради големия избор, много потребители се затрудняват на каква точно мултимедия за кола да заложат.

Ние сме готови да помогнем, за да сме ви максимално полезни. Цената на мултимедията варира значително от нейните вътрешни характеристики, така че ние в онлайн магазин БгАуто, ще помогнем на всеки потребител, да разбере какви са те и да избере най -добрия вариант по отношение на броя на исканите функции и цената. Устройството, което закупувате, трябва да бъде напълно съвместимо с модела на колата ви. Мултимедията, трябва да бъде лесна и удобна за използване, така че, да не ви излага на рискови ситуации, докато шофирате. 

Има десетки различни устройства и видове оборудване, които работят заедно в обща мултимедийна система, като всички те принадлежат към три основни категории:


Аудио оборудване

Традиционна стерео система, която винаги ще бъде налична в интериора на автомобила. Минимумът, от който се нуждаете, е главно устройство и високоговорители. Главното устройство трябва да има видео вход.

Видео оборудване

Видео компонентите на автомобилна мултимедийна система се предлагат в много различни видове и форми. Обичайният комплект включва главно устройство, екрани, монтирани на облегалката и видео екрани отгоре.


Мултимедийни източници

Системата може да работи изцяло на физически носители като DVD и Blu-ray дискове, или може да бъде напълно цифрова. Съществуват и хибридни мултимедийни системи.

Винаги е добра идея да помислите за всички медийни източници, от които искате да се възползвате при изграждането на вашата аудио система. Независимо дали искате да използвате медиен сървър, да гледате безжична телевизия или да играете видео игри, тогава определено трябва да намерите главно устройство, което има достатъчно помощни входове, за да се справи с всичко.