Каквото и да се каже, но е факт, че в кола без музика е скучно и безинтересно. Автомобилните производители по уловиха тази тенденция и започнаха да оборудват автомобилите си със стандартни аудио системи. Но нека бъдем честни, не винаги стоковото аудио или дори мултимедийното може да се нарече изключително - а звукът в повечето случаи е така слаб, а оборудването най-често е скромно. 

Вековният въпрос е какво да правим ако колата ни няма добра мултимедийна система?

Има решение - сега на пазара има много съвременни системи мултимедия за кола, предназначени за инсталиране след закупуване на автомобил за всеки вкус и портфейл. При нас в онлайн магазин БгАуто ще намерите богато разнообразие от модели. Само при избора често възниква дилема на какво да се даде предпочитание - правилният звук или максималното оборудване. Дълго време се е развил стереотип, че не трябва да има нищо излишно в аудиофилското главно устройство и че звукът е на първо място в добре оборудвано устройство.

Смеем да развенчаем този мит. Някога наистина трябваше звукът да бъде избран на първо място. Днес обаче мултимедиите за кола предлагат цяла линия функции с отличен звук и функционалност, за които повечето стокови мултимедийни системи никога не са мечтали.

Седейки в колата, можете да свържете своя смартфон към мултимедийното устройство и да продължите да го използвате, само чрез по-удобния интерфейс на самото главно устройство или с помощта на гласови команди. 

Последното, между другото, като цяло е силна страна на новите модели мултимедия за кола- просто казвате на мултимедийната система какво да прави и тя превключва музикални песни, търси необходимите места в навигацията, изгражда маршрути до тях и изпълнява куп от вашите други желания. Също така, предвид нарастващата популярност на услугите за стрийминг на музика, мултимедията прави възможно използването на най-популярните от тях в колата. Бъдете винаги в крак с технологиите с най-новите модели мултимедии за кола.