Музиката помага на всеки шофьор да се отпусне по време на шофиране, за това изборът на мултимедия за кола, е едно от изпитанията, пред които сме изправени.  В днешната статия, ще ви подскажем на кои функции и особености да обърнете внимание, когато правите своя избор. Понякога смяната на оригиналното радио на вашия автомобил е най-доброто решение, когато искате да преминете към добре оборудвана и висококачествена мултимедия.

Ако имате стандартно главно устройство с нестандартен размер, трябва да използвате панел, за да запълните празното пространство, но в нашия онлайн магазин БгАуто, това не е необходимо, тъй като ще ви предложим модел мултимедия, която да отговаря точно на вашия автомобил. Изберете модел мултимедия, който да може да се поддържа от смартфона ви, по този начин ще спестите доста значителна сума пари, която иначе ще дадете на специалисти в областта. Освен поддръжката от мобилен телефон,  вашата мултимедия е хубаво да може и да се синхронизира с нея.

Различните модели имат различен брой възможности. Някои модели са синхронизирани, така че просто да ви позволят да пускате музика от вашия смартфон, докато други напълно интегрират смартфона в аудио системата и предоставят повече възможности. И двата варианта са добри. Обърнете внимание на вградената навигация, дали съдържа в себе си актуализирани карти, защото има възможност, навигацията да се окаже празна, в нашият онлайн магазин БгАуто, това няма как да се случи.

Също така е важно, една съвременна мултимедия, да подържа функцията „свързване с Bluetooth”, факт е, че все още има мултимедии, които не са оборудвани с тази функция, за това не забравяйте да попитате, а ако забравите, ние в БгАуто, ще ви напомним. Ако пътувате семейно, е хубаво колата да подържа функцията „възпроизвеждане на видеоклипове“, за да могат децата и останалите пътници, да не скучаят по време на пътуването. Любители на висококачествен звук, трябва да обърнат внимание на моделите мултимедия за кола с разширени настройки на звука: увеличен брой на ленти на еквалайзера, честоти, филтри и др.