Новите модели мултимедия за кола имат изключително богат набор от аудио настройки, които ви позволяват да получите звука в колата си като идващ от добра домашна аудио система. Говорим, разбира се, за вградения звуков процесор (DSP). Той има три компонента за получаване на наистина висококачествен звук. 


Когато имате нужда от още повече функции

Трябва да споменем, че новите модели мултимедии за кола разполагат с цяла линия устройства, които са едновременно добре оборудвани и с изключителни звукови възможности. 

Трябва ли да избирате между добре звучаща аудиосистема за кола и богато оборудване на системата?

Отговорът вече не е не. Поне в новото поколение мултимедийни устройства тези два критерия се комбинират много успешно - получавате сериозна поддръжка за смартфони, включително работа с приложения за навигация и поточно предаване на музика, инсталирани в smart, и поддръжка за Hi -Res Audio и работа с големи твърди дискове. И всичко това, съчетано с правилната конструкция на аудио пътеката и богат набор от настройки. Да, перфектната аудио система в колата ви вече е реалност. За допълнителни съвети и разнообразни модели посетете онлайн магазин БгАуто.

Мултимедията за кола е необходимост, от която не трябва да се лишавате. Бъдете в крак с последните технологии и изберете подходящия за вас модел, с който да направите всяко ваше пътуване уникално и неповторимо. 


Какво да търсите при избора

Един от основните въпроси на собствениците на автомобили е как да избират подходящата мултимедия за кола.

Когато избирате, трябва да обърнете внимание на следните точки:

- Производител. Важно е да се има предвид, че устройствата от едни и същи производители могат да се различават по производителност и цена.

- Изгледи. Днес се предлага избор от два вида мултимедия за автомобили - с 1DIN и 2DIN. Първите са по-малки и нямат голям дисплей. Ако имате нужда от повече функционалност, гледане на видео и интернет връзка, по-добре е да дадете предпочитание на 2DIN устройства.

- Типът носител за свързване. Тук трябва да имате предвид възможността за четене на данни от USB флаш устройство, DVD, CD или SD карта.

- Изходяща мощност. В зависимост от модела, изходната мощност може да достигне 60-100 W (понякога повече).

- Дисплей. Съвременните системи са оборудвани с LCD или графични екрани. Първите могат да бъдат цветни или монохромни.

- Допълнителни опции. Производителите на мултимедия за автомобили могат да добавят много допълнителни функции към устройствата - еквалайзер, bluetooth, осветяване на бутони, GPS, възможност за свързване на камери и други. Изборът трябва да се вземе предвид текущите предпочитания.